Suurkokotulosteet

Autoteippaukset

Toteutamme pitkällä kokemuksella kaikkia ajoneuvoteipit ja teippaukset.Meiltä saa pienen logon auton takalasiin tai koko auton yliteippauksen, ja kaikkea siltä väliltä.
Tarrakeisarin autoteippauspalveluun kuuluu myös asiakkaan auttaminen oikean materiaalin ja toteutuksen valintaan.

Autoteippaus on liikkuva mainos, johon kannattaa panostaa.

Tässä tietoa autoteippauksista:

Autoteippauksen toteutustavat

Autoteippaus voidaan toteuttaa käyttötarkoituksesta riippuen monella tavalla:

  • Lyhytaikaisissa kampanjateippauksissa käytetään usein helposti irroitettavaa teippimateriaalia, joka on hinnaltaan edullinen, ja voidaan irroittaa helposti liimajäämiä jättämättä auton maalipinnalta. Lyhytaikaset autoteippaukset tehdään useimmiten 4-väritulostamalla, ja leikkaamalla tarrat suorakaiteen muotoiseksi jolloin teippaus on nopea ja edullinen toteuttaa ja poistaa.
  • Pitkäaikaisissa mainosteippauksissa käytetään useimmiten muotoonleikattuja autoteippejä, jotka on valmistettu joko värillisistä leikkuritarroista, tai 4-väritulostetusta ja muotoonleikatusta kestävästä polymeeritarrasta. Jos teippauksen pinta-ala on suuri, ja teippi pitää teipata auton pokkausten yli, voidaan käyttää helpommin muotoutuvaa ja kestävää valutarraa.
  • Koko auton yliteippauksissa käytetään materiaalina ilmakanavoitua valukalvoa, joka muotoutuu auton muotoihin ja eikä pyri palautumaan alkuperäiseen muotoonsa. Yliteippaus voidaan toteuttaa joko värillisestä autoteipistä, tai tulostettavasta autoteipistä, jolloin teippauksessa voi olla värejä, tekstejä, kuvia jne.

Autoteippausmateriaalit

Meiltä voit ostaa projektiisi myös pelkät teipit. Tarrakeisari toimii usean eri teippivalmistajan jälleenmyyjänä, ja valikoima on todella kattava. Tässä tietoa eri autoteippausmateriaaleista:

  • ”Leikkuritarroista” löytyy satoja värisävyjä, muukaanlukien metallihohto värejä, mattasävyjä, sekä kiiltäviä sävyjä. Leikkuritarroja löytyy sekä lyhytaikaseen kampanjakäyttöön että pitkäaikaiseen käyttöön. Tarroista voidaan muotoonleikata haluttuja kuvioita ja tekstejä, sekä niitä voidaan yhdistellä muihin alla mainittuihin materiaaleihin.
  • Yliteippausmateriaaleissa edustamme useaa eri maahantuojaa ja teippivalmistajaa, yliteippaustarrojen valikoima on tänäpäivänä erittäin kattava pitäen sisällään esimerkiksi metallihohtoteippejä, helmiäis-sävyjät, kameleonttisävyjä, kromitarraa sekä erilaisia nahka ym. jäljitelmiä. Kalvoja (etenkin nahkajäljitelmiä) voidaan käyttää myös auton sisustan tuunamisessa.
  • Autoteippejä voidaan valmistaa myös tulostamalla erilaisille teipeille. Tulostamalla voidaan toteuttaa joitain sävyjä joita ei löydy valmiista värillisistä teippisarjoista. Tulostamalla voidaan toteuttaa autoteippauksiin myös kuvia, kuvioita, liukuvärejä ym. Tai esimerkiksi koko auto voidaan yliteipata tulostetulla kuvalla.

Autoteippauksen suunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi teipattu. Käytössämme on yleisimpien autojen mittapiirrokset, jota voidaan käyttää sekä suunnittelupohjana, sekä teippauksen tarjouslaskennassa. Teippitarpeen laskemiseksi riittää siis auton merkki, malli ja vuosimalli.

Autoteippausten suunnittelu on erikoisosaamistamme, hyvin suunniteltu autoteippaus on kustannustehokas tapa mainostaa yritystäsi. Ammattitaitoisella suunnittelulla saadaan teippauksesi erottumaan miljoonista muista suomen teillä liikkuvasta ajoneuvosta.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous tästä:

Nimi / Yritys

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Viesti

Haluan kuulla erikoistarjouksista ensimäisten joukossa, minut saa lisätä Tarrakeisarin postituslistalle