Suurkokotulosteet

Autoteippaukset

Toteutamme pitkällä kokemuksella kaikkia ajoneuvoteipit ja teippaukset. Meiltä saa pienen logon auton takalasiin tai koko auton yliteippauksen, ja kaikkea siltä väliltä.

Ikkunakalvot auringonsuojaukseen, murtosuojaukseen ja näkösuojaukseen

Ikkunakalvoilla on useita käyttökohteita: Toimistojen ja huoneistojen viilennys Auringonsuojakalvon tarkoitus on ensisijaisesti vähentää auringon lämpösäteilyn vaikutusta sisätiloissa, sekä suodattaa haitallista UV-säteilyä. Erilaisilla ikkunakalvoilla voidaan laskea huoneiston sisälämpötilaa kesällä, ja paranttaa viihtyvyyttä. Aurigonsuojakalvoilla saadaan aikaan myös huomattavia kustannusäästöjä vähentämällä ilmastoinnin kuormaa. Kattavasta kalvovalikoimasta löytyy perinteisten erisävyisten peilaavien kalvojen lisäksi myös kirkkaita, lähes täysin huomaamattomia kalvoja, joilla kiinteistön ulkonäkö säilyy ennallaan. Häikäisyä poistamaan Ikkunakalvoilla ...
ikkunateippaus

Ikkunateippaukset

Ikkunateippaus on yrityksesi kadulle näkyvä käyntikortti, hyvin toteutetulla ikkunateippauksella varmistat yrityksesi näkyvyyden ja asiakkaatkin löytävät paremmin perille. Valmistamme teippauksia useilla eri tekniikoilla ja materiaaleilla. Meillä o myös pitkä kokemus ikkunateippausten suunnittelusta, jos teippaukselle ei ole valmista ideaa, pyydä meidät käymään. Katso lisätietoja ikkunateippauksista ja malliesimerkkejä hinnoista täältä.

dryice_ford_transit_v2

Graafinen suunnittelu

Erikoisosaamistamme on teippausten ja painotöiden graafinen suunnittelu.

Kokeneet suunnitelijamme tuottavat logot, teippaukset, ja kaiken muunkin graafisen suunnittelun.

sisustusteippaus

Sisustus

Haluaisitko tuoda yrityksen värimaailmaa ja logoa toimitilojenne sisustuksessa esiin? Tai kenties haluisistte sisustaa neuvotteluhuoneenne jollain rauhallisella kuva-aiheella, ja samalla parantaa tilan akustiikkaa? Tai ehkä haluatte tyylikkäästi toteutettua näkösuojaa lasiseiniin tai oviin?

Opastekyltti

Kyltit & Opasteet

Tarrakeisarilta mainoskyltit ja opasteet pitkällä kokemuksella nopeasti valmiiksi asennettuna tai ovelle toimitettuna.

Banderollin asennus

Banderollit ja suurkuvatulosteet

Valmistamme niin jättikokoiset banderollit kuin pienemmät lippukangas ja sisustuskangastulosteet kustannustehokkaasti. Materiaalivalikoimastamme löytyy jokaiseen tarpeeseen sopivat edulliset pvc- ja tyylikkäät kangastulosteet, autamme mielelämme sopivan banderollimateriaalin valinnassa. Banderollit voidaan jälkikäsitellä tarpeidenne mukaan purjerenkain, köysikujin, tai keder saumauksella. Banderolli materiaalit Pitkäaikaisia ulkomainoksia valmistamme 400-700g/m2 pvc banderollista jonka reunat vahvistetaan kestämään koviakin sää-olosuhteita. Tarrakeisari toteuttaa banderolli ja mainoskankaiden asennukset pitkällä kokemuksella. Banderolleille on saatavilla ...