Suurkokotulosteet

Autoteippaukset

Toteutamme pitkällä kokemuksella kaikkia ajoneuvoteipit ja teippaukset. Meiltä saa pienen logon auton takalasiin tai koko auton yliteippauksen, ja kaikkea siltä väliltä.

Ikkunakalvot auringonsuojaukseen, murtosuojaukseen ja näkösuojaukseen

Ikkunakalvoilla on useita käyttökohteita: Toimistojen ja huoneistojen viilennys Auringonsuojakalvon tarkoitus on ensisijaisesti vähentää auringon lämpösäteilyn vaikutusta sisätiloissa, sekä suodattaa haitallista UV-säteilyä. Erilaisilla ikkunakalvoilla voidaan laskea huoneiston sisälämpötilaa kesällä, ja paranttaa viihtyvyyttä. Aurigonsuojakalvoilla saadaan aikaan myös huomattavia kustannusäästöjä vähentämällä ilmastoinnin kuormaa. Kattavasta kalvovalikoimasta löytyy perinteisten erisävyisten peilaavien kalvojen lisäksi myös kirkkaita, lähes täysin huomaamattomia kalvoja, joilla kiinteistön ulkonäkö säilyy ennallaan. Häikäisyä poistamaan Ikkunakalvoilla ...
ikkunateippaus

Ikkunateippaukset

Ikkunateippaus on yrityksesi kadulle näkyvä käyntikortti, hyvin toteutetulla ikkunateippauksella varmistat yrityksesi näkyvyyden ja asiakkaatkin löytävät paremmin perille. Valmistamme teippauksia useilla eri tekniikoilla ja materiaaleilla. Meillä o myös pitkä kokemus ikkunateippausten suunnittelusta, jos teippaukselle ei ole valmista ideaa, pyydä meidät käymään. Katso lisätietoja ikkunateippauksista ja malliesimerkkejä hinnoista täältä.

sisustusteippaus

Sisustus

Haluaisitko tuoda yrityksen värimaailmaa ja logoa toimitilojenne sisustuksessa esiin? Tai kenties haluisistte sisustaa neuvotteluhuoneenne jollain rauhallisella kuva-aiheella, ja samalla parantaa tilan akustiikkaa? Tai ehkä haluatte tyylikkäästi toteutettua näkösuojaa lasiseiniin tai oviin?